Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vulploegmedewerker

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Zoek je een leuke parttime functie? Als vulploegmedewerker bij een bouwmarkt zorg je ervoor dat schappen keurig gevuld blijven en help je klanten beleefd verder. Daarnaast zorg je ook dat de zaagruimte, de verfmengbalie, de verkoopruimte en het buite

Beschrijving


Zoek je een leuke parttime functie? Als vulploegmedewerker bij een bouwmarkt zorg je ervoor dat schappen keurig gevuld blijven en help je klanten beleefd verder.

Daarnaast zorg je ook dat de zaagruimte, de verfmengbalie, de verkoopruimte en het buitenterrein opgeruimd en schoon blijft. Jij weet dat een goede presentatie van producten de verkoop bevordert. Je kijkt dan ook goed om je heen en ziet meteen waar jouw inzet nodig is. Verder verzamel je afhaal- en bezorgorders en zet deze klaar voor controle of maakt ze gereed voor verzending. Klanten ben je uiteraard ook graag behulpzaam.

Functie-eisen


Je bent per direct beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week. Als persoon ben je klantgericht, representatief en communicatief vaardig. Indien je interesse hebt in bouwmaterialen dan is dat mooi meegenomen!

Wat wij bieden

Een tijdelijke functie voor 24 uur per week (indien je iets meer uur beschikbaar bent is dat ook bespreekbaar). De salarisindicatie bedraagt € 1972 bruto per maand op fulltime basis (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel dan zien we graag jouw reactie tegemoet!