Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Parttime Notulist(e)

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Wij zijn op zoek naar een ervaren notulist(e). Circa 12 keer per jaar vergadert de Ondernemingsraad (OR) van Hyster-Yale te Nijmegen. Bij deze vergaderingen sluit een notulist(e) aan die tijdens de vergadering notuleert wat de verschillende sprekers

Beschrijving


Wij zijn op zoek naar een ervaren notulist(e). Circa 12 keer per jaar vergadert de Ondernemingsraad (OR) van Hyster-Yale te Nijmegen. Bij deze vergaderingen sluit een notulist(e) aan die tijdens de vergadering notuleert wat de verschillende sprekers zeggen. Ook werkt de notulist(e) na afloop van de OR-vergadering de notulen uit, zodat deze gedeeld kunnen worden met de betrokkenen binnen de organisatie. De notulist(e) ondersteunt hiermee het management van de organisatie.


De OR-vergaderingen duren +/- 3 uur per vergadering. Het uitwerken van de notulen zal 2 á 3 uur in beslag nemen. De OR-vergaderingen vinden maandelijks plaats. Voor deze functie is het belangrijk dat je in staat bent om aan alle OR-vergaderingen deel te nemen. Deze functie combineren met een parttime baan is mogelijk, mits er geen belemmeringen ontstaan voor het bijwonen van de OR-vergaderingen. Deze data staan namelijk vast en het is belangrijk dat de notulist(e) die wij zoeken probleemloos aan alle vergaderingen kan deelnemen.

Functie-eisen


Je bent een ervaren notulist(e) die secuur werkt. Daarnaast:


  • Ben je 12 x per jaar een dagdeel beschikbaar om deel te nemen aan de OR-vergadering;

  • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend;

  • Heb je aantoonbare ervaring in het notuleren van vergaderingen;

  • Heb je ervaring opgedaan als administratief/secretarieel medewerk(st)er;

  • Ben je in het bezit van een relevant MBO diploma;

  • Kun je omgaan met vertrouwelijke informatie.

Wat wij bieden

  • Een parttime functie van circa 12 dagdelen per jaar;

  • Een administratieve functie waarin je het management van een grote, internationale organisatie kan ondersteunen;

  • Salaris in overleg te bepalen.

Dus lijkt het je interessant om een aantal dagdelen per jaar als notulist(e) aan de slag te gaan voor de organisatie Hyster-Yale? Reageer dan snel!


Voor vragen kun je contact opnemen met de inhouse locatie bij Hyster-Yale. Wij zijn te bereiken op: 024-3742202. Mailen kan naar 0836@startpeople.nl

Solliciteren? Klik hier