Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Management Assistente Parttime Nijmegen

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Je bent verantwoordelijk voor planning- en andere logistieke activiteiten. Je bent aanspreekpunt en verzorgt de facturering en verwerkt gegevens in diverse administratieve systemen. Het plannen van afspraken is een essentieel onderdeel van je functie

Beschrijving


Je bent verantwoordelijk voor planning- en andere logistieke activiteiten. Je bent aanspreekpunt en verzorgt de facturering en verwerkt gegevens in diverse administratieve systemen. Het plannen van afspraken is een essentieel onderdeel van je functie. Je bewaakt de agenda van de programmamanager en van twee lectoren. Daarnaast notuleer je vergaderingen en ondersteun je bij evenementen.

Functie-eisen


Je hebt een afgeronde opleiding als directiesecretaresse of managementassistente en beschikt over een aantal jaren aantoonbare en relevante werkervaring. Daarnaast kun je goed organiseren en werken met social media. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden met oog voor verhoudingen. Je bent slagvaardig, proactief en bent klant- en procesgericht.

Wat wij bieden

Een tijdelijke functie, in ieder geval t/m december 2019, in een dynamische omgeving voor 12 uur per week, bij voorkeur te verdelen over 4 dagen. Salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring minimaal € 2212,00 en maximaal € 2995,00 bruto per maand obv een fulltime dienstverband.

Solliciteren? Klik hier