Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Parttime orderpickmeester

Werkgever:ASA Student
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Heb jij zin in een (bij)baan vol stress, rennen en vliegen? Solliciteer dan vooral niet op deze functie. Met alle jongens uit de studentenpool is de werksfeer altijd relaxt. Er zijn geen targets, maar het is wel belangrijk om een goed werktempo aan t

Beschrijving


Heb jij zin in een (bij)baan vol stress, rennen en vliegen? Solliciteer dan vooral niet op deze functie. Met alle jongens uit de studentenpool is de werksfeer altijd relaxt. Er zijn geen targets, maar het is wel belangrijk om een goed werktempo aan te houden! Er zijn ochtend (7:00 t/m 12:15) en middagdiensten (14:00 t/m 19:15) en deze zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld je studie! Wanneer je een tijdje bij Briggs & Stratton werkt kan je ook nog eens stijgen naar een salaris van ruim €12,- per uur. Dit is afhankelijk van het aantal uren dat je hebt gemaakt.. En dan, hoe ziet een werkdag bij Briggs & Stratton er uit? Allereest gaan we naar Briggs & Stratton, met de fiets, bus of auto. Hier kom je terecht in een nieuw en groot distributiecentrum waar je met je dienst gaat starten. Je kleedt je om en gaat naar binnen met alle jongens uit de pool. Daarna is het verzamelen bij de floormanager en daar krijg je je taken van de dag te horen.


Een dagje bij Briggs & Stratton ziet er ongeveer zo uit.


Vandaag zijn wij als orderpicker verantwoordelijk voor het gedeelte H8. We pakken onze scanners waar de orders op staan en lopen naar het gedeelte H8. Daar staan ook onze karretjes klaar. We pakken even een karretje en kijken naar onze eerste order. Allereerst gaan we naar code H8-0043 waar we 26 schroefjes pakken. Voor jou natuurlijk ook geen probleem, want 26 schroefjes tellen is zo gebeurd. We leggen de schroefjes in de kar en gaan verder naar de volgende code. Wanneer we alles hebben lopen we naar het inpakstation waar we de order inpakken in een doos en waar we vervolgens de juiste labels opplakken. Je zet de order op de band en klaar! Op naar de volgende order ????

Functie-eisen


Je voelt je thuis in een omgeving met relaxte studenten. Je werkt op een eerlijk en goed tempo en houdt van flexibiliteit. Wat vinden wij dan belangrijk?


  • Je bent minimaal een half jaar beschikbaar om 2 diensten per week te werken. Je kan in een week maximaal 5 diensten werken.

  • Je bent vanaf nu beschikbaar

  • Je woont vlakbij Bijsterhuizen of Nijmegen

  • Je houdt van borrels, gezelligheid en vrienden maken

Jij bent super flexibel, want jij kan per week jouw beschikbaarheid opgeven!

Wat wij bieden

Een perfect te combineren (bij)baan in een studentenpool voor langere tijd. Maargoed, let's talk business. Wat ga ik hier verdienen? Allereerst is het belangrijk dat je bij Briggs & Stratton wordt beloond naar ervaring. Bij 400, 800 of 1500 uur gewerkt krijg je een euro loonsverhoging! Check het onderstaande schema voor het loon.


Bruto uurloon:

Lft Basis +400 +800 +1500

18 €5,13 €6,13 €7,13 €8,13

19 €6,13 €7,13 €8,13 €9,13

20 €7,55 €8,55 €9,55 €10,55

21+ €9,44 €10,44 €11,44 €12,44


Dat is niet alles.. :O


Daarbij komt ook:


  • Een luxe bier- of wijnpakket als jij samen met een vriend bij Briggs & Stratton komt werken!

  • 10% vakantieuren en 8% vakantiegeld bovenop jouw loon

  • Wekelijkse uitbetaling (zodat je bijvoorbeeld weer de kroeg in kan)

  • Zeer flexibel werkrooster (per week aanpassen!)

En.. kom jij bij 'Briggs' werken? Solliciteer dan direct of bel naar 024-3240044 en vraag naar Ramon.

Solliciteren? Klik hier