Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: No stress orderpicker parttime

Werkgever:ASA Student
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
No stress.. werken met jongens in een studentenpool in een groot distributiecentrum voor grasmaaieronderdelen? Wekelijks je geld, super flexibel inplannen en 10 tot 25 uur per week werken. Dat is wat je bij Briggs & Stratton krijgt. Er zijn twee die

Beschrijving


No stress.. werken met jongens in een studentenpool in een groot distributiecentrum voor grasmaaieronderdelen? Wekelijks je geld, super flexibel inplannen en 10 tot 25 uur per week werken. Dat is wat je bij Briggs & Stratton krijgt. Er zijn twee diensten: een ochtenddienst (7:00 tot 12:15) en een middagdienst (14:00 tot 19:15). Deze diensttijden zijn speciaal ingevoerd zodat jij je college kan volgen, maar ook nog kan werken! Bij Briggs & Stratton word je beloond naar je ervaring en daarom kan je doorgroeien naar een salaris van €12,44 per uur.


Laat mij je meenemen in een dagje Briggs & Stratton.


Je staat op en pakt een lekker ontbijtje en een kop koffie. Vervolgens stap je op de fiets, of als je wat aan de luie kant bent aangelegd pak je de bus, en gaat richting werk. Op het werk aangekomen kleed je jezelf om en trekt je werkschoenen aan. Tijd om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen ga je naar de floormanager die voor iedereen de taken van de dag heeft. Vandaag ben jij verantwoordelijk voor het orderpicken van het gedeelte B3.


Je pakt je scanner, kar en gaat aan de slag. De scanner geeft precies aan welke orders er zijn. Allereerst loop je naar B3-0042 waar je 16 schuimpjes pakt. Easy stuff. Je stopt de schuimpjes in een zakje en legt ze op je kar. Vervolgens ga je naar B3-0087 waar je de volgende spullen pakt. Je maakt de order af en loopt naar het inpakstation waar je alle producten inpakt en met de juiste labels op de loopband plaatst. Order af, next order!

Functie-eisen


Je voelt je thuis in een omgeving met relaxte studenten. Je werkt op een eerlijk en goed tempo en houdt van flexibiliteit. Wat vinden wij dan belangrijk?


  • Je bent minimaal een half jaar beschikbaar om 2 diensten per week te werken. Je kan in een week maximaal 5 diensten werken.

  • Je bent vanaf nu beschikbaar

  • Je woont vlakbij Bijsterhuizen of Nijmegen

  • Je houdt van vrienden maken, borrels en gezelligheid

Jij bent super flexibel, want jij kan per week jouw beschikbaarheid opgeven!

Wat wij bieden

Een perfect te combineren (bij)baan in een studentenpool voor langere tijd. Maargoed, let's talk business. Wat ga ik hier verdienen? Allereerst is het belangrijk dat je bij Briggs & Stratton wordt beloond naar ervaring. Bij 400, 800 of 1500 uur gewerkt krijg je een euro loonsverhoging! Check het onderstaande schema voor het loon.


Bruto uurloon:

Lft Basis +400 +800 +1500

18 €5,13 €6,13 €7,13 €8,13

19 €6,13 €7,13 €8,13 €9,13

20 €7,55 €8,55 €9,55 €10,55

21+ €9,44 €10,44 €11,44 €12,44


Dat is niet alles.. :O


Daarbij komt ook:


  • Een luxe bier- of wijnpakket als jij samen met een vriend bij Briggs & Stratton komt werken!

  • 10% vakantieuren en 8% vakantiegeld bovenop jouw loon

  • Wekelijkse uitbetaling (zodat je bijvoorbeeld weer de kroeg in kan)

  • Zeer flexibel werkrooster (per week aanpassen!)

En.. kom jij bij 'Briggs' werken? Solliciteer dan direct of bel naar 024-3240044 en vraag naar Ramon.

Solliciteren? Klik hier