Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Chill orderpicker parttime

Werkgever:ASA Student
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Zoek jij een baan waar je moet rennen, stressen en onder zware druk moeten werken? Zoek dan even een andere vacature uit. De werksfeer bij Briggs & Stratton is altijd relaxed. Binnen de studentenpool zijn er geen targets, maar er wordt natuurlijk wel

Beschrijving


Zoek jij een baan waar je moet rennen, stressen en onder zware druk moeten werken? Zoek dan even een andere vacature uit. De werksfeer bij Briggs & Stratton is altijd relaxed. Binnen de studentenpool zijn er geen targets, maar er wordt natuurlijk wel verwacht dat jij gewoon je best doet. De diensten zijn zo geregeld dat jij super flexibel aan het werk kunt (H) Heb jij in de ochtend college of andere afspraken? Dan werk je in de middag van 14:00 tot 19:15. Heb jij de in middag college of andere afspraken? Dan werk je een ochtenddienst van 7:00 tot 12:15.


Nou super chill dat flexibele werk, maar wat verdient het? Je begint met een basissalaris, maar kan na verloop van tijd met tussenstappen doorgroeien naar een salaris van €12,44 per uur! Ik neem jou mee in een dagje Briggs & Stratton.


We pakken de fiets en fietsen een stukje naar Bijsterhuizen (tussen Nijmegen en Wijchen). Hier komen we aan bij het splinternieuwe distributiecentrum van Briggs & Stratton waar we binnen even gaan omkleden, collega's begroeten en vervolgens het magazijn binnen gaan. In het magazijn liggen letterlijk tienduizenden grasmaaieronderdelen en complete grasmaaiers, Briggs & Stratton is niet voor niets de grootste ter wereld. We lopen naar de floormanager die ons de taken van de dag geeft. Oké, vandaag zijn we verantwoordelijk voor het gedeelte P3. We pakken onze scanners, een kar en gaan naar P3. We zetten onze scanner aan en daarop verschijnt de eerste order. We beginnen met een kleine order van vijf verschillende producten en lopen naar P3-0043. Hier pakken we 21 schroefjes en stoppen deze in een zakje en leggen het op de kar... zo gebeurd! We pakken de rest van de order een gaan naar het inpakstation. Hier verpakken we de order en zorgen we dat de juiste labels op de doos komt. Tot slot leggen we de doos op de loopband en klaar is de order. Next one please! :D

Functie-eisen


Dus, ben jij degene die goed past in een mooie en relaxte werkomgeving en flexibel wat extra geld wilt verdienen naast jouw drukke leven? Dan zit je hier goed! Maargoed, je begrijpt wel dat wij ook een aantal punten belangrijk vinden.


  • Je kan minimaal 10 uur per week werken en maximaal 40. Wanneer je 10 uurtjes per week werkt betekent dat je 2 diensten draait.

  • Je woont in de omgeving Nijmegen

  • Je bent per direct beschikbaar voor minimaal een half jaar.

Oké, maar wie bepaald dan wanneer jij werkt? JIJ ZELF! Iedere week geef jij je beschikbaarheid op voor de daaropvolgende week. Dit betekent ultieme flexibiliteit!

Wat wij bieden

Relaxed werk met jonge collega's in een modern distributiecentrum. De diensten zijn speciaal afgestemd op jouw leefstijl!

Briggs & Stratton hecht veel waarde aan ervaring, daarom krijg jij €1,- loonsverhoging per uur wanneer jij 400, 800 en 1500 uur hebt gewerkt! Zie het schema hieronder voor de lonen.


Lft Basis +400 +800 +1500

18 €5,13 €6,13 €7,13 €8,13

19 €6,13 €7,13 €8,13 €9,13

20 €7,55 €8,55 €9,55 €10,55

21+ €9,44 €10,44 €11,44 €12,44


That's not all.. :O Ook krijg jij:


  • 10% vakantieuren en 8% vakantiegeld bovenop jouw salaris

  • Een luxe bierpakket als jij samen met een vriend bij Briggs & Stratton komt werken

  • Wekelijkse uitbetaling (geld voor biertjes!)

  • Super flexibel werkrooster (wekelijks aan te passen)

Al zin in? Solliciteer dan direct online of neem contact op met Ramon via 024-3240044.

Solliciteren? Klik hier