Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Eerste Elektromonteur

Werkgever:Alewijnse Industrial Automation
Plaats:Nijmegen

Eerste Elektromonteur

Zelfstandig eerste elektromonteur - Industrie - landelijk

Ben jij een energieke en ervaren elektromonteur, die niet terugdeinst voor grote, complexe technische uitdagingen? Houd je er van om in het hele land aan het werk te zijn en hebben veiligheid en kwaliteit altijd prioriteit? Kom dan het team van Alewijnse Industrie versterken met jouw kennis en ervaring!

Business Unit:

Alewijnse Industrial Automation

Standplaats:

Nijmegen - Nederland

Uren per week:

32 - 40

Opleidingsniveau:

mbo

Ervaringsniveau:

Professional

Wat houdt de functie van eerste elektromonteur in?

Als eerste elektromonteur voer je zelfstandig technische opdrachten uit. Bij de grotere en complexere projecten ben je een van de projectteamleden en werk je samen met en onder verantwoording van een chef monteur en/of hoofduitvoerder. Dit kunnen langlopende projecten of kortdurende klussen zijn. Alewijnse heeft klanten verspreid door heel Nederland. Het is daarom mogelijk dat je op verschillende locaties werkzaam zal zijn.

Je werkt samen met je collega’s en projectmanager bij deze industriële en utilitaire installatiewerkzaamheden. Alewijnse stelt je volledig in staat om een vergaande relatie aan te gaan met je klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van alle voorkomende installatie-, service en onderhoudswerkzaamheden aan industriële en gebouw gebonden installaties. Denk hierbij aan verplaatsingen van productielijnen, aanpassingen aan de installaties voor de productieprocessen, maar ook aan nieuwbouw, renovatie en onderhoud van elektrotechnische installaties ter uitbreiding en aanpassing van de kantoorgebouwen, magazijnen en productieafdelingen. Het accent van de werkzaamheden ligt op elektrotechnisch installatiewerk bij industriële opdrachtgevers.

Wie ben jij?

We verwachten dat je breed inzetbaar bent. Je bent niet bang om een technische uitdaging aan te gaan en vindt het leuk om contact te hebben met klanten en collega’s. Het bestuderen van werkdocumenten, waaronder tekeningen, schema’s en specificaties, vormen voor jou geen probleem en je zorgt voor tijdige en volledige aanvoer van materialen.

Ook bewaak je de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden, zorg je voor een veilige werkomgeving door het naleven van de veiligheidsvoorschriften en draai je mee in het storingsdienstrooster. Je hebt technisch inzicht, twee rechterhanden en ziet het als een uitdaging om de installaties binnen de gestelde tijd goed werkend op te leveren.

  • Je heb een MBO-opleiding in de elektrotechniek afgerond;
  • Je hebt ervaring met industriële- en utiliteitsinstallaties;
  • Je hebt affiniteit met procesautomatisering;
  • Je bezit een hoog veiligheids- & kwaliteitsbewustzijn;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt een klantgerichte instelling;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
Waar ga je werken als eerste elektromonteur?

Alewijnse is een moderne organisatie waarin iedereen het verschil maakt. Werken bij Alewijnse Industrie betekent werken bij de organisatie Alewijnse, die volop in ontwikkeling is. We willen onze kennis en expertise in ons marktsegment verstevigen en zoeken een nieuwe collega die met zijn of haar inbreng ons team nog sterker maakt.

We zoeken collega’s die Alewijnse Industrie op de kaart willen zetten als dé specialist in procesautomatisering en de gebouw gebonden installaties binnen de industrie. Wij leggen onze focus lokaal op de maakindustrie en op food & recycling. Landelijk richten wij ons op de drinkwatersector en op bruggen & sluizen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitstekend salaris met daarbij 25 vakantiedagen, dertien ADV-dagen en een winstdelingsregeling. Daarnaast besteden we bij Alewijnse veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling, waarbij het volgen van opleidingen uiteraard tot de mogelijkheden behoort.

Werken is niet het enige waar Alewijnse aandacht aan besteedt. Alewijnse hecht veel waarde aan een goede balans tussen jouw werkende leven en jouw privéleven. Alewijnse heeft onder andere een leuke personeelsvereniging, die regelmatig sociale activiteiten organiseert.

Meer informatie of wil je reageren?

Heb je functie inhoudelijke vragen? Neem contact op met Marco Jansen, hoofduitvoerder, telefoonnummer +31 6 12969843 . Voor overige vragen kun je contact opnemen met onze HR-Manager, Manuela Herminez, telefoonnummer +31 24 371 6166 .

Spreekt het bovenstaande je aan? Solliciteer dan direct via de ‘solliciteer-knop’.

Alewijnse hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen.

Acquisitie door bureaus of zzp’ers naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.