Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vrachtwagenchauffeur C, CE | 38 uur |

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Heb jij je CE rijbewijs en ben je op zoek naar een leuke baan als vrachtwagenchauffeur in de omgeving Nijmegen? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben diverse vacatures open als vrachtwagenchauffeur, bij een groot scala aan werkgevers. Hierbij

Beschrijving


Heb jij je CE rijbewijs en ben je op zoek naar een leuke baan als vrachtwagenchauffeur in de omgeving Nijmegen? Dan zit je bij ons goed!

Wij hebben diverse vacatures open als vrachtwagenchauffeur, bij een groot scala aan werkgevers. Hierbij denkend aan werk in de afvalsector, koeltransport, stukgoed, bouwmaterialen en levensmiddelentransport.

Wij denken graag met je mee welke vacature passend is voor jou.

Fulltime en parrtime behoren beide tot de mogelijkheden, tevens zijn er mogelijkheden voor een onbepaalde tijd of bepaalde tijd, bij goed functioneren.

Functie-eisen


  • Je bent in het bezit van je rijbewijs CE

  • Je bent in het bezit van een geldige Code 95

  • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderspas

  • Je bent in fysiek in goede conditie

  • Je bent klant gericht en gemotiveerd

Wat wij bieden

Collega's ontvangen bij Start People Transport diverse opleidingen en kunnen bij goed functioneren doorgroeien tot allround ervaren chauffeur of specialist.

Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon. Wij hechtten veel waarde aan persoonlijk contact. Chauffeurs die via Start People Transport werken krijgen een uitgebreide loopbaanbegeleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet 'stilstaat'. Hierom bieden wij jou ook mogelijkheden tot bijscholing en ontwikkeling.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 7614@startpeople.nl of 038-4673220.