Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Stagiair(e) Intercedent Start People

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Wij bieden je een veelzijdige, leerzame en leuke stageplek bij éJn van de grootste uitzendbureaus van Nederland namelijk Start People. Als Stagiair(e) Intercedent ondersteun je de intercedenten bij hun dagelijkse werkzaamheden op de vestiging en i

Beschrijving


Wij bieden je een veelzijdige, leerzame en leuke stageplek bij éJn van de grootste uitzendbureaus van Nederland namelijk Start People. Als Stagiair(e) Intercedent ondersteun je de intercedenten bij hun dagelijkse werkzaamheden op de vestiging en inhouse locatie in Nijmegen. Hierbij een flits van de taken die je kunt gaan oppakken:


  • het matchen van kandidaten en vacatures

  • telefonische intakes houden met kandidaten

  • het voeren van intakegesprekken met kandidaten

  • het inwinnen van referenties

  • het afhandelen van telefoonverkeer

  • het meehelpen met de verwerking van algemene e-mail en correspondentie

  • vacatureteksten schrijven en online adverteren

  • administratieve HR werkzaamheden

Functie-eisen


Je bent een enthousiaste MBO4 of HBO student (bijvoorbeeld richting Personeel en Arbeid of HRM) en bent minimaal 20 weken beschikbaar. Uiteraard kun je omgaan met het MS Officepakket en beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Als persoon ben je communicatief vaardig, gedreven en vind je het leuk om met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn.

Wat wij bieden

We bieden je een uitdagende en leerzame stageplek met verschillende werkzaamheden en bijkomende verantwoordelijkheden op het gebied van HR en recruitment. Je krijgt persoonlijke begeleiding en ook de mogelijkheid om gebruik te maken van meer dan 100 online trainingen om jezelf te kunnen ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding. Ben jij die enthousiaste student met interesse in recruitment / uitzendbranche? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet!