Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Receptioniste/Telefoniste

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Als Telefoniste/Receptioniste ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van inkomende en uitgaande (internationale) telefoongesprekken en het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers. Daarnaast verricht je ondersteunende secretariële

Beschrijving


Als Telefoniste/Receptioniste ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van inkomende en uitgaande (internationale) telefoongesprekken en het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers. Daarnaast verricht je ondersteunende secretariële werkzaamheden.

Functie-eisen


Je bent fulltime beschikbaar vanaf 28 januari en je hebt werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en kunt uiteraard werken met het MS Office Pakket. Als persoon herken je jezelf in de volgende competenties:


  • communicatief vaardig

  • accuraat

  • flexibel

  • stressbestendig

Wat wij bieden

Een fulltime functie voor naar verwachting minimaal 6 weken vanaf 28-01. De salarisindicatie bedraagt € 2150 - 2300 bruto per maand op fulltime basis. Heb je interesse en herken je jezelf in het functieprofiel? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!