Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: MBO techniek afgerond en affiniteit met TIG lassen en RVS?

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Als Orbitaal Lasser assembleer je zelfstandig vanaf tekening complexe leidingsystemen met behulp van orbitaal (TIG) lassen. Een leidingsysteem bevat leidingen van verschillende diameters en je werkt met meerdere typen laskoppen om zelfstandig lasprog

Beschrijving


Als Orbitaal Lasser assembleer je zelfstandig vanaf tekening complexe leidingsystemen met behulp van orbitaal (TIG) lassen. Een leidingsysteem bevat leidingen van verschillende diameters en je werkt met meerdere typen laskoppen om zelfstandig lasprogramma's te programmeren en de lasvolgordes te bepalen. Het is zeer precies en nauwkeurig werk en je ziet het als een uitdaging om hiermee jouw vakmanschap en kwaliteit mee aan te tonen.

Functie-eisen


Je beschikt over MBO niveau 3 of 4 bijvoorbeeld in de richting van metaaltechniek, installatietechniek, koeltechniek of mechatronica. Daarnaast heb je interesse in TIG lassen en RVS en ben je bereid om (complexe) technische tekeningen te lezen en 3D modellen op papier te begrijpen. Ervaring in met TIG lassen is een pré.

Als persoon herken je jezelf in de volgende competenties:


  • zorgvuldig en precies

  • technisch inzicht

  • zelfstandig

  • flexibel

  • leergierig

Wat wij bieden

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband in een 2 ploegendienst. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2400 - € 3000 bruto per maand op fulltime basis inclusief ploegentoeslag . Dit wordt onder andere aangevuld met 25 vakantie en 13 ADV dagen. Daarnaast worden er voldoende mogelijkheden geboden om jouw talenten te ontwikkelen binnen de organisatie onder andere door middel van opleidingsmogelijkheden. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet!