Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Heftruckchauffeur / Magazijnmedewerker

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Als Magazijnmedewerker verzamel je goederen aan de hand van binnenkomende orders van onze klanten en helpt deze met het laden van de bestelde materialen. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen welke afkomstig zijn van onze

Beschrijving


Als Magazijnmedewerker verzamel je goederen aan de hand van binnenkomende orders van onze klanten en helpt deze met het laden van de bestelde materialen. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen welke afkomstig zijn van onze leveranciers. Daarnaast zorg je samen met jouw collega's dat het magazijn en het buitenterrein er netjes en geordend bij liggen.

Functie-eisen


Wat neem je mee?

Als Magazijnmedewerker weet je van aanpakken. Je bent klantgericht, gedreven en flexibel. Je vindt het fijn om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Verder heb je:


? aantoonbare heftruckervaring (en dus in het bezit van een geldig heftruckcertificaat);

? een leergierige instelling met de bereidheid om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen;

? bij voorkeur aantoonbare kennis van bouwmaterialen, maar zeker affiniteit met deze producten en ben je bereid om jouw kennis op dit gebied uit te breiden;

? goede kennis van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

Een fulltime functie in dagdienst met uitzicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bedraagt € 1956 bruto per maand op fulltime basis inclusief ADV vergoeding.