Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fijnmechanisch Monteur - Uitzicht vast dienstverband

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Als fijnmechanisch monteur met jouw kennis en vaardigheden ben jij de persoon die samen met zijn collega's instrumentale fit- en laswerk verricht. Het fit- en laswerk vindt plaats in de cleanroom, dit is een omgeving waar zeer schone omstandigheden d

Beschrijving


Als fijnmechanisch monteur met jouw kennis en vaardigheden ben jij de persoon die samen met zijn collega's instrumentale fit- en laswerk verricht. Het fit- en laswerk vindt plaats in de cleanroom, dit is een omgeving waar zeer schone omstandigheden de norm zijn. Het betreft een afwisselende functie waarbij je zowel aan unieke als meer seriematige producten werkt!


De volgende werkzaamheden behoren tot jouw verantwoordelijkheid:


  • het (pre)fabriceren van gas- en leidingsystemen onder cleanroomcondities

  • het assembleren van onderdelen aan de hand van tekeningen van gasdistributiesystemen

  • het produceren van panelen en leidingdelen volgens duidelijke instructies zoals materiaallijsten en tekeningen

  • het op maat maken van onderdelen

  • het meten en controleren van bewerkte onderdelen

Als jij plezier beleeft aan het werken met hightech producten en je hebt kennis en ervaring met WTB, metaaltechniek of mechanische techniek, dan is deze functie echt iets voor jou!

Functie-eisen


Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een technische richting en aantoonbare ervaring of affiniteit met fijnmechanische techniek. Je hebt ervaring met het lezen van technische tekeningen. Tenslotte ben je op korte termijn fulltime beschikbaar en bereid te werken in een 2 ploegendienst. .Als persoon herken je jezelf in de volgende competenties:


  • zorgvuldig en precies

  • technisch inzicht

  • zelfstandig

  • flexibel

  • leergierig

Wat wij bieden

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2400 - € 3000 bruto per maand op fulltime basis inclusief ploegentoeslag . Dit wordt onder andere aangevuld met 25 vakantie en 13 ADV dagen. Daarnaast worden er voldoende mogelijkheden geboden om jouw talenten te ontwikkelen binnen de organisatie onder andere door middel van opleidingsmogelijkheden. Heb je interesse en herken je jezelf in het profiel? Dan zien we graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet!