Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Decentraal beheerder / HANdicoach

Werkgever:Start People
Plaats:Nijmegen
Beknopte omschrijving
Als HANdicoach ben jij voor docenten en studenten van de ILS-opleidingen dé expert op het gebied van de digitale leer- en werkomgeving. Je lost problemen op en ondersteunt bij vragen op het gebied van HAN-brede onderwijsapplicaties, zoals Onderwijs O

Beschrijving


Als HANdicoach ben jij voor docenten en studenten van de ILS-opleidingen dé expert op het gebied van de digitale leer- en werkomgeving. Je lost problemen op en ondersteunt bij vragen op het gebied van HAN-brede onderwijsapplicaties, zoals Onderwijs Online, de Inleverapp, de digitale werkomgeving, Questionmark Perception, Contest, Alluris en de HAN-videoserver. Daarnaast ben je decentraal beheerder voor deze applicaties. Je zorgt ervoor dat de studenten en docenten toegang hebben tot de juiste informatie met betrekking tot o.a. Inschrijflijsten, Inleveropdrachten, Digitale toetsen en Sharepointsites. Tevens houd je informatiepagina's en gebruikershandleidingen bij. Je denkt mee over de beste inrichting van de applicaties voor onze opleidingen en je doet suggesties voor mogelijke verbeteringen. Naast het gebruiksgemak voor de docenten en studenten heb je oog voor de technische inrichting. Als schakel tussen HAN-breed Functioneel Beheer van de applicaties en het onderwijs van ILS neem je deel aan het decentraal beheerders- en teamoverleg. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan de implementatie van nieuwe applicaties.

Functie-eisen


Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante mbo-opleiding (niveau 4). Naast relevante, recente kennis van en werkervaring met onderwijsapplicaties heb je inzicht en affiniteit in de ICT . Je bent buitengewoon vaardig met Excel en hebt kennis van SharePoint of in staat je die kennis snel eigen te maken. Je bent communicatief vaardig en aantoonbaar dienstverlenend en servicegericht. Je schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden en werkt oplossingsgericht. Verder heb je een proactieve en flexibele houding en je kunt goed prioriteiten stellen. Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken. Tot slot ben je leergierig en je bent bereid je nieuwe applicaties snel eigen te maken.

Wat wij bieden

Een gevarieerde en zelfstandige functie in een professionele, dynamische en informele omgeving. U wordt aangesteld in de functie Onderwijsassistent niveau 1 of niveau 2. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar, waarna verlenging mogelijk is. U wordt ingeschaald in schaal 6 of 7 en bedraagt uw bruto maandsalaris respectievelijk maximaal € 2653,45 (cao-hbo schaal 6) of maximaal € 2924,97 (cao-hbo schaal 7) bij een fulltime aanstelling. Inschaling vindt plaats op basis van uw werkervaring en deskundigheid. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.